NieuwsNieuws

De verhuur van stacaravans en chalets in Landes

In een park van 7 hectares vol bomen en bloemen, verhuurt camping Lou P'tit Poun ****stacaravans en chalets van alle gemakken voorzien vlakbij de oceaan voor uw vakantie in Aquitaine op een camping in Zuid-Landes vlakbij Bayonne.

Of u nu een stacaravan huurt of een chalet, iedere accommodatie op de camping heeft 2 of 3 kamers, een salon in de verlenging van de ingerichte keuken, badkamer met douche en toilet, en een terras met tuinmeubels.

Kies uw 4-sterren accommodatie, en kom snel bij ons voor een vakantie in een rustige en groene omgeving!

Stacaravanverhuur

Deze ruime en moderne stacaravans met een oppervlakte van 27 tot 32 m², waar tot 6 personen in ondergebracht kunnen worden, maken het voor iedereen mogelijk om een vakantie door te brengen in een comfortabel ingerichte accommodatie met 2 of 3 kamers.

Campinggasten die van hun buitenruimte willen profiteren tijdens hun volgende vakantie in de buurt van Bayonne kunnen plaatsnemen op het (niet-overdekte) terras om heerlijk te ontbijten bijvoorbeeld, of samen met het gezin of vrienden te genieten van een gezellig moment, of het heerlijke weer.

Chaletverhuur in Landes

De huur van een chalet, kleiner dan de stacaravans (tussen de 21m² en 28 m² naar gelang de capaciteit, maximaal 5 personen) is zonder twijfel de beste oplossing als u op zoek bent naar een accommodatie dat zowel voordelig als comfortabel is.

Daarbij kunt u met de huur van een chalet profiteren van een (overdekt) terras, om aangename momenten met uw naasten door te brengen.

U gaat toch liever kamperen? Bekijk dan snel onze verschillende kampeerplaatsen om uw tent, caravan of camper te installeren voor uw volgende kampeervakantie in Zuid-Landes.

 
 
Ontdek ons aanbod van verhuur