NieuwsNieuws

Kampeerplaatsen in Landes

In het zuidelijke deel van Landes, vlakbij Bayonne, biedt 4-sterren camping "Lou P'tit Poun" verschillende staanplaatsen om te voldoen aan alle wensen voor uw volgende vakantie. Naar gelang uw accommodatie (tent, caravan etc.), heeft u de keuze uit verschillende staanplaatsen; confort, Family, Grand confort of XXL naar gelang uw behoeften (elektriciteit, oppervlakte, eigen wateraansluiting en afvoer).

Welke staanplaats u ook kiest, u profiteert standaard van een rustige omgeving, omringd door bomen en bloemen. De alom aanwezige natuur maakt dat u altijd een beschut plekje vindt om uw tent, caravan of camper te installeren op een van de ruime kampeerplaatsen (100 tot 130 m²), verdeeld over boomrijk terrein van 7 hectares. En voor meer privacy, zijn alle staanplaatsen afgescheiden door heggen of bomen, naar gelang hun ligging op de camping.

Deze staanplaats biedt toegang tot de toiletgebouwen, de verschillende faciliteiten voorzieningen en activiteiten, maar ook tot het waterpark.

U heeft uw huisdier meegenomen? Huisdieren zijn ook welkom op "Lou P’tit Poun" (onder voorwaarden).

U geeft de voorkeur aan de huur van een stacaravan of chalet? Geniet van de rust van de natuur in onze zeer comfortabele accommodaties.