NieuwsNieuws

Saint-Martin-de-Seignanx & Pays du Seignanx

Ten zuiden van het departement Landes, net voor de oversteek van de Adour, de natuurlijke grens met Baskenland, rijst de voormalige baronie “Pays du Seignanx”, het gebied waar de langste duinenrij van Europa begint.

Onder “Pays du Seignanx” vallen maar liefst 8 gemeenten, gelegen tussen Anglet en Capbreton, en strekt zich uit tot het landelijke Landes via Saint-Martin-de-Seignanx.
Het is dan ook hier, in Saint-Martin-de-Seignanx, waar camping Lou P'tit Poun **** u verwelkomt voor een vakantie op een camping in Zuid-Landes, in een aangenaam dorp in de omgeving van Bayonne, tussen Baskische en Landaise tradities. Hier ontdekt u tevens een groene natuur met loofbomen, dennenbossen, beekjes; heerlijk om weer helemaal bij te komen.

Kamperen in de voormalige baronie "pays de Seignanx"


Met zijn lange stranden, weggetjes, fietspaden die zich uitstrekken tot Capbreton, maar ook de attractieparken en moerassen, biedt de streek pays de Seignanx een scala aan actviteiten voor het hele gezin.

Stranden in het zuidelijke deel van Landes


Tijdens een volgende vakantie op "Lou P’tit Poun", kunnen campinggasten gebruik maken van de gratis shuttlebus, ter beschikking gesteld tijdens het hoogseizoen om eenvoudig het strand van Ondres te bereiken, dat het dichtstbij uw 4-sterren camping ligt. Hier kan in de zomer onder toezicht gesurft, maar ook gezwommen worden. Maar er zijn hier ook de nodige voorzieningen: restaurants, surfschool, ijssalon, douches... Ook eenvoudig bereikbaar zijn de fietspaden en lijnbussen, de stranden "plage du métro" en "plage de la digue" in Tarnos, waar in het hoogseizoen van 11u tot 19u toezicht is.

Nationaal natuurreservaat Marais D’orx


Uw vakantie in het zuidelijke deel van Landes is voor liefhebbers van uitgestrekte vlakten de gelegenheid om eropuit te gaan door de moerassen van het prachtige Nationale Natuurreservaat Marais D’orx. U kunt dit iconische vogelreservaat gaan verkennen tijdens een wandeling van bijna 6 kilometer (trek hier minstens 2 uur voor uit).

Gezinsuitjes


Op minder dan 30 minuten van camping "Lou P’tit Poun", in het zuidelijke deel van Landes, vinden vakantiegangers een groot aanbod van gezinsuitjes met zowel toplocaties in Landes als Baskenland. Dierentuin zoo de Labennes, zeilen, de recreatieparken "planète parc" en "Aquatic Landes"... een kleine greep uit de vele mogelijkheden!

 
 
Ontdek ons aanbod van verhuur