NieuwsNieuws

Recreatie en activiteiten in Landes

Voor uitstapjes en recreatieve activiteiten tijdens uw volgende kampeervakantie in Landes, kunt u natuurlijk rekenen op de vele mogelijkheden in de Landes streek (stranden, fietstochten enz.), en de verschillende recreatieve voorzieningen en activiteiten die Lou P’tit Poun ter plaatse biedt.

Onze Landes familiecamping nodigt u uit om te profiteren van de verschillende activiteiten, zoals ontspannen en sporten. Zo kunt u bijvoorbeeld een grote duik nemen in het waterpark of lekker relaxen in de spa terwijl de kleintjes de tijd van hun leven hebben in het peuterbad. Sportievelingen hebben ook de mogelijkheid om elkaar te treffen voor een partijtje op de half-court, het sportterrein of om te tafeltennissen. Maar er is natuurlijk ook een jeu–de–boulesterrein, en een kinderspeeltuin.

Activiteiten op de camping

Tijdens het hoogseizoen, in juli en augustus, maakt camping Lou P'tit Poun wekelijks een planning met de gratis toegankelijke entertainment en activiteiten (van tevoren inschrijven niet verplicht).

Activiteiten voor kinderen

De kleintjes kunnen zich een ochtend lang vermaken in een groep met andere kinderen. Van 10u30 tot 12u, worden er voor de jongsten van 4 tot 10 jaar spelletjes en knutselactiviteiten georganiseerd. Zo ontmoeten ze andere jonge campinggasten tijdens het maken van zanddeegcreaties, het schminken, tekenen, koken…

Buitenactiviteiten

Met zijn uitstekende ligging in Landes, in de buurt van Pyrénées-Atlantiques, biedt uw camping in Zuid-Landes vlakbij Bayonne u de gelegenheid om 2 heel verschillende regio's te ontdekken met ieder hun specifieke activiteiten: zwemmen, surfen, fiets- en wandeltochten, culturele uitstapjes, raften, kanoën, boomklimmen en nog veel meer!

 
 
Ontdek ons aanbod van verhuur