NieuwsNieuws

Het waterpark van de camping

Op steenworp afstand van de receptie en het restaurant lonkt het waterpark van de camping! Of het nu is om te zwemmen, relaxen of gewoon voor de gezelligheid; in dit nieuwe waterpark komen jong en oud aan hun trekken.

Zwemmen in de verwarmde zwembaden van de camping

In een boomrijke omgeving vol bloemen kunnen de vakantiegangers tijdens hun verblijf in Landes op "Lou P'tit Poun" heerlijk zwemmen in het waterpark van de camping. Deze bestaat uit 2 grote verwarmde zwembaden, een recreatiebad voor kinderen met waterspelletjes, een bubbelbad met overloop en meerdere spa's (met massagesproeiers en opblaasbare spabanken).

Voor degene die liever de dag op een ligstoel in de zon doorbrengen, staan op meerdere plekken rond de bassins comfortabele zonnestoelen met parasols gereed.

Koukleumen hoeven zich geen zorgen te maken, want het water is altijd heerlijk op temperatuur in het verwarmde zwembad. Dus of u nu komt om te zwemmen of te luieren, iedereen kan van 10u tot 20u heerlijk in het waterpark genieten.

Profiteer van het terras met uitzicht op het zwembad

In het snackbar-restaurant kan vanaf het terras met vrij uitzicht op het zwembad ook heerlijk genoten worden van deze prachtige groene omgeving rond de bassins. Deze overdekte ruimte is ideaal voor zwemmers die hier een lekker ijsje willen nuttigen, maar ook voor campinggasten die een hapje willen eten. En wanneer de zon op zijn hoogst staat, zullen de luifel van het terras en de parasols wat beschutting bieden. Campinggasten kunnen met familie of vrienden genieten van een aangenaam buitenterras om samen te eten.

 
 
Ontdek ons aanbod van verhuur